Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Χρηματοδότηση Balloon με τελική δόση

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για το filancoop

Schufa-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Schufa-ουδέτερο

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει τη βαθμολογία σας στο Schufa. Με το filancoop μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 ικανοποιημένοι πελάτες
Ικανοποίηση

Η filancoop διοργανώνει δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβείο

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει τη βαθμολογία σας στο Schufa. Με το filancoop μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Έτσι λειτουργεί η χρηματοδότηση με μπαλόνι

Διαδικασία

Με ένα δάνειο αυτοκινήτου με τελική δόση, οι αγοραστές αυτοκινήτων πληρώνουν μόνο μικρές μηνιαίες δόσεις για την απόσβεση του οχήματος κατά τη διάρκεια της σύμβασης. Όταν λήξει η διάρκεια (συνήθως μετά από δύο έως τέσσερα χρόνια), ένα υψηλότερο υπόλοιπο ποσό, το λεγόμενο balloon, καθίσταται απαιτητό. Μόλις πληρωθεί αυτή η υπολειμματική αξία, το αυτοκίνητο περιέρχεται στην ιδιοκτησία σας. Όπως και τα συνήθη δάνεια αυτοκινήτου, η χρηματοδότηση με μπαλόνι προσφέρεται όχι μόνο από τράπεζες αντιπροσώπων αλλά και από ανεξάρτητους δανειστές. Συνήθως μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας αν θα καταβάλετε προκαταβολή ή όχι.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Εξαιτίας της υψηλής τελικής δόσης στο τέλος της διάρκειας, το κόστος των τόκων είναι συνήθως υψηλότερο από ό,τι σε ένα κανονικό δάνειο αυτοκινήτου. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι μηνιαίες δόσεις είναι συνήθως χαμηλότερες με τη χρηματοδότηση balloon, είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για άτομα με χαμηλά ή κυμαινόμενα εισοδήματα που εξαρτώνται από ένα αυτοκίνητο. Δεδομένου ότι είναι σαφές από την αρχή της σύμβασης ποια ακριβώς πληρωμή οφείλεται πότε και σε ποιο ποσό, η χρηματοδότηση με μπαλόνι προσφέρει επαρκή ασφάλεια προγραμματισμού.

έκθεση πελατών filancoop

Ήμασταν εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τον διαχειριστή του λογαριασμού μας. Δεν ήταν πιεστικός, μας απαντούσε πάντα αμέσως και ήταν πολύ φιλικός. Πάντα ευτυχής να επιστρέψω
smava-Αξιολόγηση από 2021-11-12 12.11.2021
5 star star star star star
Όλα λειτούργησαν άψογα. Ο προσωπικός σύμβουλος ήταν διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή και τακτοποιούσε γρήγορα όλα τα θέματα. Η πληρωμή έγινε πολύ γρήγορα. Μπορώ μόνο να το συστήσω!
smava-Αξιολόγηση από 2021-11-11 11.11.2021
5 star star star star star
Γρήγορα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα
smava-Αξιολόγηση από 2021-11-10 10.11.2021
5 star star star star star

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματά σας

Εμπειρία και ικανότητα

Διαμεσολαβούμε δάνεια για ιδιώτες και επιχειρηματίες μέσω της πύλης μας από το 2007. Οι ειδικοί μας σε θέματα πιστώσεων εκπαιδεύονται τακτικά και μπορούν να σας συμβουλεύσουν με επάρκεια μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν είναι απαραίτητο. Μέσω της τακτικής ανταλλαγής πληροφοριών με όλες τις τράπεζες και τους συνεργάτες μας, μπορούμε πάντα να σας παρέχουμε μια ενημερωμένη επισκόπηση της αγοράς και να σας ενημερώνουμε για ειδικές προσφορές.

Σύγκριση πιστώσεων με ουδέτερη SCHUFA

.

Όταν συγκρίνετε τη χρηματοδότηση με μπαλόνι μέσω της πιστωτικής σύγκρισης του filancoop, η βαθμολογία SCHUFA δεν επηρεάζεται. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η απλή αίτηση για τους όρους της χρηματοδότησης με μπαλόνι δεν αποθηκεύεται από τους πιστωτικούς οργανισμούς. Μόνο όταν υπογράψετε τη σύμβαση για μια συγκεκριμένη προσφορά, η σύμβαση συνάπτεται και η αίτηση πίστωσης καταχωρίζεται.

Αποκλειστικοί όροι

Η filancoop συνεργάζεται με περισσότερες από 20 διαφορετικές τράπεζες και συνεργάτες. Οι καλές επαφές και οι τακτικές διαπραγματεύσεις μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε ιδιαίτερα ευνοϊκή χρηματοδότηση με μπαλόνι. Θα τα βρείτε μόνο σε εμάς και σε κανέναν άλλο πάροχο. Επωφεληθείτε από αυτό και εξοικονομήστε χρήματα.

Προστασία του δανειολήπτη

.

Φροντίζουμε να διασφαλίζουμε ότι τα δεδομένα σας διαβιβάζονται στον δανειστή μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή. Αυτό γίνεται μέσω πιστοποιημένης σύνδεσης δεδομένων SSL. Επιπλέον, η TÜV Saarland ελέγχει τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων μία φορά το χρόνο. Επιπλέον, όπως όλες οι άλλες τράπεζες και οι πύλες σύγκρισης, η filancoop υπόκειται στο τραπεζικό απόρρητο.

Υπολογίστε το δάνειό σας με μπαλόνι

Με τη βοήθεια αυτού του υπολογιστή, μπορείτε να μάθετε πόσο υψηλοί θα μπορούσαν να είναι οι όροι για τη χρηματοδότηση με μπαλόνι. Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε την τιμή αγοράς του αυτοκινήτου που επιθυμείτε, το ποσό της προκαταβολής, εάν το επιθυμείτε, και μια διάρκεια. Στη συνέχεια, μπορείτε να εισαγάγετε το ποσό της έκπτωσης μετρητών και το επιτόκιο για το τραπεζικό δάνειο και τη χρηματοδότηση του αντιπροσώπου. Η μηνιαία δόση και το κόστος πίστωσης και για τις δύο περιπτώσεις υπολογίζονται αμέσως. Θα σας δείξουμε επίσης πόσα χρήματα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε με χαμηλού κόστους χρηματοδότηση με μπαλόνι μέσω των τραπεζών και των συνεργατών μας.

 
Έκπτωση μετρητών
Επιτόκιο:
Μηνιαίο ποσοστό:
Πιστωτικό κόστος:
Τραπεζικό δάνειο
Χρηματοδότηση από τον έμπορο
Με ένα τραπεζικό δάνειο, εξοικονομείτε:

3 βήματα για το κλείσιμο ενός δανείου

Πρώτα κάντε μια επισκόπηση των εσόδων και των εξόδων σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε πόσα χρήματα έχετε στη διάθεσή σας κάθε μήνα για την αποπληρωμή των δόσεων. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή για τους όρους και τις προϋποθέσεις. Απλά συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα. Σε αυτό, παρέχετε πληροφορίες για τον εαυτό σας και την οικονομική σας κατάσταση. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, θα καθορίσουμε τις κατάλληλες προσφορές για τη χρηματοδότηση με μπαλόνι που είναι προσαρμοσμένες ακριβώς σε εσάς.

Αμέσως μετά την εισαγωγή των στοιχείων σας, θα λάβετε την προσωπική σας επισκόπηση προσφοράς με πολλές ευνοϊκές επιλογές χρηματοδότησης με μπαλόνι. Ρίξτε μια ματιά στις λεπτομέρειες και συγκρίνετε τις συνθήκες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ΣΕΠΕ, καθώς αυτό δείχνει το πραγματικό συνολικό κόστος του δανείου. Έτσι, ο κανόνας είναι: όσο χαμηλότερο είναι το πραγματικό επιτόκιο, τόσο φθηνότερο είναι το δάνειο. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή σε πρόσθετες επιλογές, όπως οι μη προγραμματισμένες αποπληρωμές.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την επιθυμητή χρηματοδότηση με μπαλόνι απευθείας από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας. Αφού υπογράψετε τη σύμβαση δανείου και υποβάλετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, το μόνο που χρειάζεται είναι να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας. Αυτό γίνεται είτε μέσω αναγνώρισης μέσω βίντεο είτε μέσω ταχυδρομικής αναγνώρισης επί τόπου σε ταχυδρομείο της επιλογής σας. Στη συνέχεια, όλα τα έγγραφα θα ελεγχθούν από τη δανείστρια τράπεζα. Εάν όλες οι πληροφορίες είναι σωστές, το δάνειο θα εκταμιευθεί.

Απαιτήσεις

Όπως και με κάθε άλλο δάνειο, οι δανειολήπτες πρέπει επίσης να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις για να υποβάλουν αίτηση για ένα δάνειο με μπαλόνι. Στην Ελλάδα, τα κριτήρια αυτά ισχύουν για όλες τις τράπεζες:

  • Ηλικία ενηλικίωσης
  • Λογαριασμός στην Ελλάδα
  • Ελληνική Κύρια κατοικία
  • τακτικό εισόδημα
  • Φερεγγυότητα και θετική συμπεριφορά πληρωμών

Έγγραφα

Οι απαιτούμενες προϋποθέσεις ελέγχονται με βάση μια σειρά εγγράφων. Τα έγγραφα αυτά ποικίλλουν ανάλογα με τον δανειστή. Η δανειακή σας σύμβαση θα αναφέρει ποια έγγραφα απαιτούνται για τη χρηματοδότηση με μπαλόνι. Τα έγγραφα αυτά απαιτούνται συχνά:

  • Αποδείξεις μισθοδοσίας/καταστάσεις εισοδήματος
  • ειδοποιητήρια φορολογικού ελέγχου (π.χ. για αυτοαπασχολούμενους)
  • Πιστοποιητικό ταξινόμησης μέρος 2 του οχήματος (= τίτλος του οχήματος)
  • Στοιχεία οχήματος (μάρκα, μοντέλο, πρώτη ταξινόμηση, χιλιομετρική απόσταση κ.λπ.)
  • Συμφωνία ασφαλείας

Καθορίστε το σκοπό χρήσης και αποθηκεύστε

Για το δάνειο με μπαλόνι, θα πρέπει ήδη να προσδιορίσετε "αυτοκίνητο/μοτοσικλέτα" ως προβλεπόμενη χρήση στην ηλεκτρονική φόρμα. Εάν οι δανειστές γνωρίζουν εξαρχής ότι θέλετε να χρηματοδοτήσετε ένα αυτοκίνητο με τα δανεικά χρήματα, συχνά χορηγούν ευνοϊκότερους όρους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το όχημα προσφέρει ισοδύναμη αξία και συνεπώς μεγαλύτερη ασφάλεια για την τράπεζα. Εάν ο δανειολήπτης δεν είναι πλέον σε θέση να καταβάλει τις μηνιαίες δόσεις, το αυτοκίνητο μπορεί να πωληθεί.

Οι εναλλακτικές σας λύσεις στη χρηματοδότηση με μπαλόνι

Η χρηματοδότηση με μπαλόνι δεν είναι ο μόνος τρόπος για να εκπληρώσετε το όνειρό σας να αποκτήσετε ένα αυτοκίνητο. Μια προφανής εναλλακτική λύση είναι μια συνηθισμένη Δάνειο αυτοκινήτου. Οι επιμέρους δόσεις είναι συνήθως κάπως υψηλότερες, αλλά στο τέλος δεν απομένει υψηλή τελική δόση. Συνήθως δεν χρειάζεται να πληρώσετε προκαταβολή. Το ποσό της πίστωσης ισούται επομένως με την τιμή αγοράς του οχήματος. Ωστόσο, αν έχετε μέρος της τιμής αγοράς στο χέρι, μπορεί να αξίζει τον κόπο να δώσετε προκαταβολή για να διατηρήσετε το συνολικό κόστος χαμηλό. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι το Τριμερής χρηματοδότηση, ωστόσο, αυτό δεν προσφέρεται στο filancoop. Με αυτόν τον τύπο χρηματοδότησης αυτοκινήτου, οι δανειολήπτες έχουν τρεις διαφορετικές επιλογές στο τέλος της διάρκειας: Επιστρέφετε το αυτοκίνητο και δεν χρειάζεται να κάνετε καμία περαιτέρω πληρωμή, κρατάτε το αυτοκίνητο και εξοφλείτε το υπόλοιπο με μια τελευταία δόση, ή παίρνετε χρηματοδότηση παρακολούθησης για να εξοφλήσετε το υπόλοιπο χρέος.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση με μπαλόνι

Η χρηματοδότηση με μπαλόνι είναι γενικά χρήσιμη εάν δεν μπορείτε να συγκεντρώσετε αρκετά χρήματα κάθε μήνα για τις υψηλότερες πληρωμές ενός συνηθισμένου δανείου. Οι επιμέρους δόσεις ενός δανείου με μπαλόνι είναι συνήθως μικρότερες και, επομένως, μπορούν να καταβληθούν ευκολότερα. Ταυτόχρονα, όμως, θα πρέπει να συνυπολογίσετε την υψηλή τελική πληρωμή και να σχεδιάσετε τον τρόπο με τον οποίο θα την εξοφλήσετε όταν αυτή καταστεί απαιτητή. Εάν γνωρίζετε ήδη ότι θα λάβετε ένα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό στο ορατό μέλλον (π.χ. μέσω ασφαλιστικής αποζημίωσης ή διανομής από τίτλους), η χρηματοδότηση με μπαλόνι είναι κατάλληλη.

Κατ' αρχήν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρηματοδότηση με μπαλόνι για ένα νέο αυτοκίνητο καθώς και για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ παλιό και εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εάν η αξία είναι πολύ χαμηλή, η τράπεζα ενδέχεται να μην αναγνωρίσει το αυτοκίνητο ως εγγύηση. Η τιμή Schwacke είναι ένας καλός οδηγός εδώ. Αυτό παρέχει μια εκτίμηση της υπολειμματικής αξίας ενός οχήματος.

Εάν συνάψετε τη χρηματοδότηση με μπαλόνι με ανεξάρτητο δανειστή, το ποσό του δανείου καταβάλλεται απευθείας σε εσάς. Με τα χρήματα αυτά, μπορούν να πληρώσουν το επιθυμητό όχημα αμέσως στην αντιπροσωπεία και να επωφεληθούν έτσι από τις συνήθεις εκπτώσεις μετρητών - συχνά είναι δυνατές εκπτώσεις μεταξύ 10 και 20 τοις εκατό. Με χρηματοδότηση από τον αντιπρόσωπο, οι εκπτώσεις αυτές δεν ισχύουν.

Εάν δεν υπολογίσετε την τελική δόση από την αρχή και δεν έχετε αρκετά χρήματα για να σας πληρώσετε στη συνέχεια, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με περαιτέρω έξοδα. Ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να χρηματοδοτήσετε την τελευταία δόση, η οποία συνεπάγεται περαιτέρω κόστος τόκων. Επιπλέον, ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώσετε υψηλότερο επιτόκιο. Αυτό εξαρτάται από την εξέλιξη των επιτοκίων στην αγορά εν τω μεταξύ. Μπορείτε επίσης να περιμένετε υψηλότερα επιτόκια εάν η πιστοληπτική σας ικανότητα έχει επιδεινωθεί.

Άλλα είδη πιστώσεων από την filancoop


Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε εργαζόμενος, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: