Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Άμεση πληρωμή χάρη στην πίστωση express

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για την filancoop

SCHUFA-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Ουδέτερη SCHUFA

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 zufriedene Kunden
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβεία

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Τι είναι το δάνειο express?

Ένα δάνειο express είναι ειδικά σχεδιασμένο για βραχυπρόθεσμες οικονομικές στενότητες και σας προσφέρει γρήγορη, απλή και χαμηλότοκη ανακούφιση όταν τα χρήματα είναι λίγα για σύντομο χρονικό διάστημα. Το δάνειο express είναι ένα δάνειο που χαρακτηρίζεται κυρίως από πολύ γρήγορη παροχή - με την filancoop είναι δυνατή η εκταμίευση εντός 48 ωρών –- ιδανικά ακόμη και εντός μιας εργάσιμης ημέρας. Η πίστωση express δεν πρέπει να συγχέεται με τη μίνι πίστωση. Η διαφορά είναι ότι το δάνειο express διεκπεραιώνεται και εκταμιεύεται γρήγορα, ενώ το μίνι δάνειο είναι μια χρηματοδότηση με μικρό ποσό δανείου.

Συμβουλές για ευνοϊκά επιτόκια

Πολλοί καταναλωτές πληρώνουν πολύ υψηλά επιτόκια για ένα δάνειο εξπρές λόγω της χρονικής πίεσης. Αντί να συγκρίνουν δάνεια από διαφορετικούς παρόχους και να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση για την καλύτερη προσφορά, συχνά συνάπτουν βιαστικά συμβάσεις που καταλήγουν να κοστίζουν πολλά χρήματα. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν στο δρόμο σας προς ένα γρήγορο και φθηνό δάνειο εξπρές:

Συγκρίνετε με το filancoop

Στην filancoop, φροντίζουμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να ελέγξετε διάφορες προσφορές από διαφορετικές τράπεζες. Επειδή χρειάζεστε τα χρήματα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με ένα δάνειο express, η διαδικασία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι απλή, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα μια επισκόπηση. Η διαδικασία αυτή σας επιτρέπει να βρείτε ακριβώς το δάνειο που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπική σας κατάσταση.

Καθορίστε ένα σκοπό χρήσης

Οι δανειολήπτες που προσδιορίζουν συγκεκριμένο σκοπό για την Εφαρμογή μπορούν επίσης να επωφεληθούν από ιδιαίτερα ευνοϊκά επιτόκια. Για παράδειγμα, εάν συνάψετε ένα δάνειο express για ένα νέο αυτοκίνητο ή μια μοτοσικλέτα, το όχημα χρησιμεύει ως εγγύηση για την τράπεζα και επιτρέπει την επίτευξη ευνοϊκού επιτοκίου.

Καθορίστε έναν δεύτερο δανειολήπτη

Ένας άλλος τρόπος για να επιτύχετε καλύτερους όρους δανείου είναι να υπογράψουν τη σύμβαση δύο δανειολήπτες. Εάν δύο δανειολήπτες με τακτικό εισόδημα υπογράψουν τη σύμβαση δανείου, η τράπεζα μπορεί συνήθως να προσφέρει καλύτερο επιτόκιο.

Υπολογίστε τους όρους

Χρησιμοποιήστε την αριθμομηχανή μας για να υπολογίσετε το κόστος επιτοκίου για ένα δάνειο express. Σημειώστε ότι το Υπολογιστής δανείων προορίζεται μόνο για να σας δώσει μια ιδέα του κόστους. Οι τελικοί όροι του δανείου express εξαρτώνται, μεταξύ άλλων, από την πιστοληπτική σας ικανότητα και τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού σας.

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

Ευέλικτο ποσό δανείου και διάρκεια για το δάνειο express σας

Ένα ελαττωματικό πλυντήριο πιάτων, μια ακριβή επισκευή αυτοκινήτου ή μια πρόσθετη πληρωμή για υπηρεσίες κοινής ωφέλειας - υπάρχουν πολλές καταστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε μια βραχυπρόθεσμη οικονομική δυσχέρεια. Το ευνοϊκό δάνειο express με άμεση καταβολή από την filancoop χαρακτηρίζεται από ευέλικτες δόσεις, δωρεάν τηλεφωνικές συμβουλές και μια φιλική προς τον καταναλωτή άμεση δέσμευση. Εάν τα χρήματα στενάζουν απροσδόκητα, δεν χρειάζεται να κάνετε ακριβή υπερανάληψη και επωφελείστε από αποκλειστικούς όρους πίστωσης. Χάρη στην εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι κάθε οικονομική έκτακτη ανάγκη απαιτεί μια εξατομικευμένη πιστωτική λύση. Εάν θέλετε να κάνετε σύγκριση των πιστώσεων για το δάνειο express στην filancoop, θα πρέπει να εξετάσετε το ποσό του δανείου και τη διάρκεια. Ενώ μια μικρότερη αγορά - για παράδειγμα για ένα νέο πλυντήριο ρούχων ή μια επισκευή αυτοκινήτου - μπορεί συχνά να αποπληρωθεί σε 12 ή 24 Μήνες, οι μεγαλύτερες διάρκειες είναι μια καλή επιλογή για μεγαλύτερες επενδύσεις. Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε δάνεια με εκταμιεύσεις σε διάφορα ποσά από 1.000 ευρώ έως 120.000 ευρώ μέσω της πύλης μας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη διάρκεια στις ανάγκες σας - με εύρος από 12 έως 120 Μήνες, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ βραχυπρόθεσμης, μεσοπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης αποπληρωμής του ποσού του δανείου.

Τι λένε οι πελάτες μας

Ήμασταν εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τον διαχειριστή του λογαριασμού μας. Δεν ήταν πιεστικός, μας απαντούσε πάντα αμέσως και ήταν πολύ φιλικός. Πάντα ευτυχής να επιστρέψω
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Υποβάλετε αίτηση για πίστωση express σε 3 βήματα

Το πρώτο βήμα στο δρόμο προς ένα χαμηλότοκο δάνειο express είναι η καταχώρηση δεδομένων. Εισάγετε πρώτα το επιθυμητό καθαρό ποσό δανείου και αποφασίστε τον σκοπό χρήσης. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε "ελεύθερη χρήση" εδώ. Για παράδειγμα, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δάνειο express για την αγορά ενός οχήματος, πληκτρολογήστε „αυτοκίνητο/μοτοσικλέτα“ ως προβλεπόμενη χρήση. Στην περίπτωση αυτή, το όχημα χρησιμοποιείται ως εγγύηση για τον δανειστή, γεγονός που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από ευνοϊκότερους όρους. Επιπλέον, ο όρος παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει να προσαρμόζεται στις προσωπικές και οικονομικές σας συνθήκες και να μην είναι ούτε πολύ σύντομη ούτε πολύ μεγάλη. Στο πρώτο βήμα, έχετε επίσης τη δυνατότητα να καθορίσετε έναν δεύτερο δανειολήπτη.

Στην filancoop, σας προσφέρουμε μόνο δάνεια εξπρές που είναι ακριβώς προσαρμοσμένα στο προσωπικό σας εισόδημα και τις συνθήκες διαβίωσής σας. Για το λόγο αυτό, χρειαζόμαστε κάποιες πληροφορίες για εσάς στο δεύτερο βήμα. Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, πληροφορίες σχετικά με τα άτομα που ζουν στο νοικοκυριό σας, το ποσό του ενοικίου, το εισόδημά σας και τα μηνιαία έξοδά σας. Ζητάμε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη σχέση εργασίας σας.

Στο τελευταίο βήμα, ελέγξτε όλες τις προσφορές στην επισκόπησή σας. Δώστε προσοχή στο πραγματικό επιτόκιο, το οποίο δείχνει το συνολικό ετήσιο κόστος, καθώς και τις πρόσθετες επιλογές, όπως οι μη προγραμματισμένες αποπληρωμές. Στη συνέχεια, έχετε τη δυνατότητα να φορτώσετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας μέσω βιντεοκλήσης και να υπογράψετε ψηφιακά τη σύμβαση δανείου. Αφού όλα τα έγγραφα είναι πλήρη και έχουν ελεγχθεί από τον δανειστή, δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τη χορήγηση του δανείου express. Ιδανικά, μπορείτε να περιμένετε την πληρωμή την ίδια εργάσιμη ημέρα, αλλά το αργότερο μετά από 48 ώρες.

Έγγραφα

Δεδομένου ότι συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 20 πιστωτικούς φορείς, υπάρχουν ορισμένες διαφορές στα απαιτούμενα έγγραφα. Το τι απαιτείται στην περίπτωσή σας θα αναφέρεται στη δανειακή σας σύμβαση. Ωστόσο, μπορείτε συνήθως να περιμένετε να σας ζητηθούν τα ακόλουθα έγγραφα για την αίτηση δανείου:

  • Μισθός-/Μισθοδοσία
  • Τραπεζικές βεβαιώσεις με απόδειξη αποδοχών/μισθού (μη επεξεργασμένες)
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις, αντίγραφο της σύμβασης εργασίας
  • ειδοποιητήρια φορολογικού ελέγχου (π.χ. για αυτοαπασχολούμενους)

Απαιτήσεις0

Όσον αφορά τις απαιτήσεις για ένα δάνειο express, τα κριτήρια μπορεί επίσης να διαφέρουν ανάλογα με τον δανειστή. Συνήθως, οι τράπεζες διασφαλίζουν ότι ο δανειολήπτης πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις πριν εγκρίνει το δάνειο:

  • Κατοικία στην Ελλάδα
  • Τραπεζικός λογαριασμός στην Ελλάδα
  • Ηλικία ενηλικίωσης
  • Τακτικό εισόδημα
  • Επαρκής πιστοληπτική ικανότητα

Συχνές ερωτήσεις zum Expresskredit

Με ένα δάνειο εξπρές, θα λάβετε το δάνειό σας εντός του συντομότερου δυνατού χρονικού διαστήματος, αλλά το αργότερο εντός 48 ωρών - εφόσον είναι διαθέσιμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση, είναι δυνατή ακόμη και η χορήγηση δανείου εξπρές σε 4 ώρες ή δανείου εξπρές σε 30 λεπτά..

Ο σκοπός της χρήσης επηρεάζει τους όρους του δανείου, δεδομένου ότι η επένδυση που πραγματοποιείται (π.χ. ένα ακίνητο ή ένα αυτοκίνητο) χρησιμεύει ως εγγύηση για την τράπεζα.

Η filancoop προσφέρει ασφάλιση υπολειπόμενου χρέους που σας προστατεύει από αδυναμία πληρωμής λόγω απρόβλεπτων γεγονότων ζωής, όπως ανεργία, αναπηρία ή θάνατος. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ασφάλιση αναλαμβάνει τις εκκρεμείς πληρωμές.

Η σύγκριση δανείων στην filancoop δεν είναι μόνο δωρεάν και μη δεσμευτική, αλλά δεν επηρεάζει και τη βαθμολογία SCHUFA – εφόσον ζητάτε μόνο όρους. Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε για ένα Πίστωση Εάν ενδιαφέρεστε για ένα δάνειο και θέλετε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες και να συγκρίνετε προσφορές χωρίς υποχρεώσεις, η βαθμολογία σας δεν θα επηρεαστεί. Η δανείστρια τράπεζα θα ζητήσει τα δεδομένα SCHUFA μόνο όταν το δάνειο πράγματι χορηγείται ή όταν υποβάλλεται αίτηση δανείου. Εάν έχετε θετική πιστοληπτική ικανότητα, επωφελείστε από ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους επιτοκίου. Η Εφαρμογή ενός δανείου express χωρίς έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας ή ερώτημα SCHUFA δεν είναι δυνατή με αξιόπιστους πιστωτικούς παρόχους εντός της Ελλάδας....

Άλλοι τύποι πιστώσεων από την filancoop

Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε μισθωτός, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: