Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Υποβάλετε αίτηση για μικροδάνειο από το σπίτι σας

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για την filancoop

SCHUFA-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Ουδέτερη SCHUFA

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 zufriedene Kunden
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβεία

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

4 συμβουλές για περισσότερες πιθανότητες λήψης μικροδανείου

01.

Βελτίωση της πιστοληπτικής ικανότητας

Ο σημαντικότερος παράγοντας στη διαδικασία έγκρισης μικροπιστώσεων είναι η βαθμολογία SCHUFA. Ακόμα και αν ο ακριβής υπολογισμός του δεν είναι γνωστός, η filancoop γνωρίζει κάποιες συστάσεις για δράση ώστε να βελτιώσετε την πιστοληπτική σας ικανότητα για το μικροδάνειό σας. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την ακύρωση περιττών τρεχούμενων λογαριασμών και την έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών σας.

02.

Ορισμένοι εταίροι της filancoop χορηγούν δάνεια από ιδιώτες δανειστές

Αν ψάχνετε για ένα φθηνό μικροδάνειο, ο δρόμος δεν χρειάζεται απαραίτητα να οδηγεί σε μια τράπεζα. Ορισμένοι συνεργάτες της filancoop προσφέρουν επίσης τα λεγόμενα δάνεια P2P - δηλαδή χρηματοδότηση που προέρχεται από ιδιώτες δανειστές. Όσοι λαμβάνουν μικροδάνειο από ιδιώτη έχουν συχνά περισσότερες πιθανότητες να εγκριθεί, ιδίως αν έχουν μέτρια πιστοληπτική ικανότητα ή κυμαινόμενο εισόδημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γενικοί όροι είναι συχνά πιο ευέλικτοι σε σύγκριση με το κλασικό δάνειο με δόσεις από την τράπεζα.

03.

Προσφορά πρόσθετων εξασφαλίσεων

.

Οι τράπεζες επιδιώκουν πάντα να διατηρούν τους κινδύνους όσο το δυνατόν χαμηλότερους κατά τη χορήγηση δανείων. Ως εκ τούτου, οι πιθανότητες έγκρισης αυξάνονται εάν προσφέρετε στον δανειστή πρόσθετες εξασφαλίσεις –- για παράδειγμα, υλικά περιουσιακά στοιχεία όπως ένα όχημα ή ακίνητο. Εάν ο δανειολήπτης δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, η εξασφάλιση χρησιμεύει ως υποκατάστατο για τον δανειστή για την εξόφληση των εκκρεμών απαιτήσεων.

04.

Υποβάλετε αίτηση για μικροπιστώσεις σε ζευγάρια

.

Ένας συνυποψήφιος μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις πιθανότητες να λάβει ένα μικροδάνειο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο δεύτερος δανειολήπτης είναι εξίσου υπόχρεος να πληρώσει. Έτσι, ο δανειστής μπορεί να λάβει υπόψη όχι μόνο ένα, αλλά δύο εισοδήματα. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο αθέτησης, γεγονός που με τη σειρά του καθιστά εφικτούς ευνοϊκότερους όρους. Στην πράξη, οι συνυποψήφιοι είναι συχνά μέλη της οικογένειας, σύντροφοι ή σύζυγοι.

filancoop-Kunden berichten

Ήμασταν εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τον διαχειριστή του λογαριασμού μας. Δεν ήταν πιεστικός, μας απαντούσε πάντα αμέσως και ήταν πολύ φιλικός. Πάντα ευτυχής να επιστρέψω
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Αυτό ισχύει για τη χορήγηση μικροπιστώσεων

Απαιτήσεις

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για δάνειο αυτοκινήτου, στεγαστικό δάνειο ή μικροδάνειο με άμεση εκταμίευση – εντός της Ελλάδας, ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις για τη χορήγηση ενός δανείου. Κάθε δανειστής πρέπει να ελέγχει αυτά τα γενικά κριτήρια πριν χορηγήσει ένα δάνειο:

  • Ηλικία ενηλικίωσης
  • Κατοικία στην Ελλάδα
  • Λογαριασμός μισθοδοσίας στην Ελλάδα
  • Τακτικό εισόδημα
  • Επαρκής πιστοληπτική ικανότητα

Έγγραφα

Η πλήρωση των απαιτήσεων ελέγχεται με τη βοήθεια αντίστοιχων αποδεικτικών στοιχείων, τα οποία μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το πιστωτικό ίδρυμα. Οι απαιτήσεις που ισχύουν για το μικροδάνειό σας καθορίζονται στα έγγραφα του δανείου. Συχνά απαιτούνται τα ακόλουθα έγγραφα:

  • Μισθοδοσία
  • Καταστάσεις λογαριασμών που αποδεικνύουν την είσπραξη του μισθού
  • Αντίγραφο της έγκυρης ταυτότητας με φωτογραφία και στις δύο πλευρές
  • ειδοποιητήρια φορολογικού ελέγχου (εάν είστε αυτοαπασχολούμενος/ελεύθερος επαγγελματίας ή διευθύνετε επιχείρηση)
  • Τρέχουσα BWA (ανάλυση διοίκησης επιχειρήσεων – αφορά επίσης αυτοαπασχολούμενους και επιχειρηματίες)

Για να κάνετε κλικ στην ηλεκτρονική αίτηση

Σκεφτείτε προσεκτικά πόσα χρήματα χρειάζεστε και σε ποιο χρονικό διάστημα πρόκειται να αποπληρωθεί το μικροδάνειο. Θα πρέπει επίσης να προσδιορίσετε τον σκοπό για τον οποίο θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δάνειο. Επιλέξτε τις μηνιαίες δόσεις για ένα μικροδάνειο ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες. Με αυτόν τον τρόπο θα παραμείνετε φερέγγυοι ακόμη και σε περίπτωση απρόβλεπτων δαπανών. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε διάφορα προσωπικά δεδομένα (π.χ. επάγγελμα, μέγεθος νοικοκυριού, εισόδημα και δαπάνες). Με βάση αυτές τις πληροφορίες, ο δανειστής μπορεί να δημιουργήσει έναν υπολογισμό του προϋπολογισμού που χρησιμεύει για την αξιολόγηση της πιστοληπτικής σας ικανότητας. Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για να φιλτράρουμε ακριβώς εκείνα τα μικροδάνεια που ταιριάζουν σε εσάς και το έργο σας.

Το πλεονέκτημα της σύγκρισης δανείων μας είναι ότι εσείς εισάγετε μόνο τα δεδομένα σας και εμείς αναλαμβάνουμε να συγκρίνουμε διαφορετικούς δανειστές και διαφορετικές προσφορές. Μόλις εισαγάγετε τα στοιχεία σας, θα λάβετε μια στοχευμένη επιλογή μικροδανείων που ταιριάζουν με τα στοιχεία σας. Στην επισκόπηση των επιμέρους προσφορών σας, θα βρείτε τις ισχύουσες τιμές Έτηzins και άλλες λεπτομέρειες του δανείου για κάθε προσφορά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε με μια ματιά ποιο μικροδάνειο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς.

Στο τελευταίο βήμα, ολοκληρώνετε δεσμευτικά το μικροδάνειο που επιθυμείτε, επιστρέφοντας την υπογεγραμμένη σύμβαση δανείου και όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με τους περισσότερους συνεργάτες της filancoop. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να υποβάλετε τα έγγραφα της αίτησης και τα σημαντικά έγγραφα (όπως μισθοδοτικές καταστάσεις και τραπεζικές βεβαιώσεις) χωρίς καθυστέρηση μέσω ηλεκτρονικής μεταφόρτωσης. Μόλις ο δανειστής ελέγξει τα πάντα και σας εγκρίνει, το μικροδάνειό σας μπορεί ιδανικά να εκταμιευθεί εντός 48 ωρών.

Δωρεάν συμβουλές
+39 350 968 5349

Ασφάλεια χάρη στην επαλήθευση ταυτότητας

Το τελευταίο βήμα στην πορεία προς ένα μικροδάνειο είναι η νομιμοποίηση. Ανάλογα με τον δανειστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δύο επιλογές για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας για τη δεσμευτική σύναψη της σύμβασης:

Διαδικασία Post-Ident

Εδώ, η ταυτότητα επιβεβαιώνεται σε ένα τοπικό ταχυδρομείο της επιλογής σας. Για τη διαδικασία αυτή απαιτείται έγκυρο δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο. Θα σας ζητηθεί επίσης να προσκομίσετε τα πλήρη και υπογεγραμμένα έγγραφα της σύμβασής σας - αυτό περιλαμβάνει το λεγόμενο Post-Ident-Coupon. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα αποσταλεί στον δανειστή μια επιβεβαίωση και τα έγγραφά σας.

Διαδικασία Video-Ident

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταυτοποίηση μέσω βίντεο για να πιστοποιήσετε την ταυτότητά σας από την άνεση του σπιτιού σας ή στο δρόμο. Και εδώ απαιτείται έγκυρο έγγραφο ταυτότητας για τη χρήση. Χρειάζεστε επίσης μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για βιντεοκλήσεις (π.χ. smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή). Η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο πρέπει να είναι σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια της κλήσης. Στο τελευταίο βήμα, θα λάβετε έναν αριθμό συναλλαγής (TAN) μέσω κινητού τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση του βίντεο.

Συχνές ερωτήσεις στις μικροπιστώσεις

Αν αντιδράσετε γρήγορα, μπορείτε να διαθέσετε το μικροδάνειό σας πολύ πιο γρήγορα. Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα μεταφόρτωσης εγγράφων για να στείλετε τα έγγραφα της αίτησης. Έτσι γλιτώνετε την αποστολή τους με το ταχυδρομείο. Όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το μικροδάνειό σας μπορούν είτε να σαρωθούν είτε να φωτογραφηθούν με το smartphone σας και στη συνέχεια να μεταφορτωθούν απευθείας.

Ο έλεγχος της πιστοληπτικής ικανότητας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη χορήγηση μικροδανείου. Οι τράπεζες χρησιμοποιούν αυτό το μέτρο για να προστατευθούν από ενδεχόμενες αθετήσεις. Συνεπώς, δεν διατίθενται σοβαρά μικροδάνεια χωρίς να ελεγχθεί πρώτα η πιστοληπτική ικανότητα του αιτούντος. Παρεμπιπτόντως, δεν είναι μόνο το εισόδημα ή η φερεγγυότητα που είναι καθοριστικά, αλλά και η συμπεριφορά πληρωμών.

Με την filancoop μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών προσφορών μικροπιστώσεων μέσα σε λίγα λεπτά. Πολλές από τις τράπεζες και τους εταίρους μας απλοποιούν επίσης τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων μικροπιστώσεων (π.χ. με τη χρήση της διαδικασίας αναγνώρισης μέσω βίντεο). Αυτό σας ωφελεί, διότι το δάνειό σας μπορεί έτσι να εκταμιευθεί ιδανικά εντός 48 ωρών.

Τα πολύ μικρά ή μικρά δάνεια κυμαίνονται από περίπου 1.000 ευρώ έως 7.000 ευρώ, ανάλογα με τον δανειστή. Η χρηματοδότηση αυτή προορίζεται μόνο για τη γεφύρωση του κενού και θα πρέπει να αποπληρώνεται γρήγορα. Επομένως, μεγαλύτερα ποσά δεν είναι δυνατά. Τελικά, η δανείστρια τράπεζα αποφασίζει για το μέγιστο ποσό των χρημάτων που θα διατεθεί, ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση.

Ο ρόλος της SCHUFA στα μικροδάνεια

Χωρίς μικροπιστώσεις χωρίς έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας

.

Επειδή κάθε πάροχος χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένος να ελέγχει την πιστοληπτική ικανότητα του πελάτη πριν χορηγήσει δάνειο, δεν υπάρχει μικροπίστωση χωρίς ερώτημα SCHUFA. Εκτός εάν το πιστωτικό σκορ ελέγχεται από άλλο πιστωτικό οργανισμό. Το πιστωτικό σκορ είναι καθοριστικό για τον πιστωτικό έλεγχο. Υπολογίζεται με βάση διάφορους παράγοντες και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά πληρωμών των καταναλωτών. Ο δανειστής αποφασίζει αν είναι δυνατή η χορήγηση μικροδανείου παρά την αρνητική εγγραφή SCHUFA.

Σύγκριση πιστώσεων με ουδέτερη SCHUFA

.

Με την filancoop μπορείτε να συγκρίνετε πολυάριθμες πιστωτικές προσφορές από διάφορες τράπεζες με ουδέτερο για την SCHUFA τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι το αίτημα αναφέρεται στη SCHUFA, αλλά δεν είναι ορατό σε άλλες τράπεζες. Δεδομένου ότι για τη μη δεσμευτική σύγκριση ζητούνται μόνο οι όροι, η βαθμολογία SCHUFA παραμένει αμετάβλητη. Μόνο όταν κάνετε αίτηση για ένα συγκεκριμένο μικροδάνειο και υποβάλλετε αίτηση πίστωσης γι' αυτό, αυτό μπορεί να προβληθεί από τις τράπεζες για έως και 10 ημέρες. Επιπλέον, πολλές πιστωτικές έρευνες μπορούν να επηρεάσουν τη βαθμολογία.

Άλλοι τύποι πιστώσεων από την filancoop

Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε μισθωτός, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: