Minikredit bei filancoopMinikredit bei filancoop

Υποβάλετε αίτηση για φθηνά μίνι δάνεια απευθείας online

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το μίνι δάνειο

  • Το μίνι δάνειο απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες.
  • Με τα μίνι δάνεια, είναι συνήθως δυνατή η χορήγηση ποσών μεταξύ 1.000 και 5.000 ευρώ.
  • Τα μίνι δάνεια είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τη γεφύρωση βραχυπρόθεσμων δυσχερειών πληρωμών.
  • Μπορείτε να συνάψετε ένα μίνι δάνειο παρά τη μέτρια πιστοληπτική σας ικανότητα και ακόμη και με χαμηλό εισόδημα.
  • Ένα μίνι δάνειο χαρακτηρίζεται από σύντομη διάρκεια και διαχειρίσιμες μηνιαίες δόσεις.

Αυτά είναι τα Πλεονεκτήματα

Σύντομο Χρονική διάρκεια

Χάρη στο μικρό ποσό του δανείου μεταξύ 1.000 και 5.000 ευρώ, επωφελείστε αυτόματα από μια σύντομη προθεσμία. Οι περίοδοι αποπληρωμής μεταξύ 12 και 36 Μήνες είναι αρκετά ρεαλιστικές, ανάλογα με τις απαιτήσεις του δανειολήπτη. Εάν διατηρήσετε τη διάρκεια όσο το δυνατόν συντομότερη σύμφωνα με τα δικά σας οικονομικά περιθώρια, θα εξασφαλίσετε χαμηλότερο κόστος επιτοκίου και, συνεπώς, θα εξοικονομήσετε χρήματα συνολικά.

Δυνατότητα ανάληψης υποχρεώσεων παρά τη μέτρια πιστοληπτική ικανότητα

Παρά τη μέτρια πιστοληπτική σας ικανότητα, έχετε πιθανότητες να λάβετε έγκριση εάν υποβάλετε αίτηση για ένα μίνι δάνειο. Αυτό οφείλεται στο μικρό ποσό του δανείου, το οποίο μειώνει τον κίνδυνο για τις τράπεζες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα μικρά ποσά μπορούν να αποπληρωθούν ταχύτερα και όσο μικρότερη είναι η διάρκεια, τόσο μικρότερος είναι ο κίνδυνος ενδεχόμενης αθέτησης των πληρωμών. Συνεπώς, το χαμηλό εισόδημα ή μια απλή εγγραφή SCHUFA δεν αποτελούν συνήθως λόγους απόρριψης των μίνι δανείων.

Γρήγορη χρηματοδότηση για εμπλοκές πληρωμών

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα μεγάλο δάνειο ή ένα μίνι δάνειο μερικών χιλιάδων ευρώ, η πύλη μας σας επιτρέπει να συγκρίνετε δάνεια και να συνάψετε συμβάσεις εντελώς ψηφιακά. Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές όταν πρέπει να γεφυρωθούν γρήγορα οι βραχυπρόθεσμες δυσχέρειες πληρωμών. Χάρη στην ηλεκτρονική αίτηση, το ποσό του δανείου μπορεί ιδανικά να καταβληθεί αμέσως μετά τον έλεγχο και την έγκρισή του από τον δανειστή. Τα χρήματα είναι συνήθως στη διάθεσή σας μετά από 48 ώρες – ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση, οι εκταμιεύσεις είναι δυνατόν να γίνουν την ίδια εργάσιμη ημέρα.

Τα μίνι-δάνεια είναι επίσης μια επιλογή για τους αυτοαπασχολούμενους

Εάν έχετε χαμηλό ή ακανόνιστο εισόδημα, για παράδειγμα ως αυτοαπασχολούμενος, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα μίνι δάνειο. Λόγω του μικρού ποσού του δανείου, οι μηνιαίες δόσεις είναι διαχειρίσιμες παρά τη βραχυπρόθεσμη διάρκεια.

Υπολογίστε τα βασικά δεδομένα

Με τον Υπολογιστή δανείων έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε διαφορετικά σενάρια για το δάνειο που επιθυμείτε. Αυτό θα σας δώσει εκ των προτέρων μια εντύπωση για το ποιες συνθήκες πλαισίου ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε δειγματικούς υπολογισμούς και δεν είναι δεσμευτικές. Μπορείτε να λάβετε συγκεκριμένες προσφορές για ένα μίνι δάνειο μέσω της ηλεκτρονικής μας αίτησης.

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

Τρία βήματα για ένα μίνι δάνειο

Για να μπορέσουμε να καθορίσουμε τις εξατομικευμένες προσφορές σας για ένα μίνι δάνειο, χρειαζόμαστε μερικά στοιχεία από εσάς. Επομένως, παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική μας αίτηση αν θέλετε να συνάψετε ένα μίνι δάνειο. Αρχικά, πληκτρολογήστε το ποσό του δανείου που χρειάζεστε, τη διάρκεια που έχετε κατά νου και το σκοπό για τον οποίο θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε το μίνι δάνειο. Επιπλέον, μπορείτε να δηλώσετε αν θέλετε να προσθέσετε έναν δεύτερο δανειολήπτη. Αυτό δεν είναι απολύτως απαραίτητο για μικρά ποσά δανείων, όπως ένα μίνι δάνειο, αλλά μπορεί επίσης να συμβάλει στη μείωση του κόστους του δανείου. Χρειαζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με εσάς, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, την απασχόληση και το εισόδημά σας, καθώς και τα έξοδά σας. Στην τελευταία σελίδα της αίτησης, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε αν ενδιαφέρεστε για ασφάλιση υπολειπόμενου χρέους ή όχι. Η ασφάλιση αυτή σας προστατεύει από αδυναμία πληρωμής λόγω ανεργίας, ανικανότητας προς εργασία ή θανάτου. Εδώ πρέπει επίσης να καταχωρίσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, ώστε να μπορέσει να σας καταβληθεί το μίνι δάνειο, εφόσον εγκριθεί η αίτηση.

Αφού στείλετε την αίτησή σας, θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές για το μίνι δάνειο που επιθυμείτε απευθείας online. Οι όροι καθορίζονται με βάση τις πληροφορίες που παρέχετε και, ως εκ τούτου, μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Συγκρίνετε όλες τις προσφορές μεταξύ τους και εξετάστε ποια προσφορά σας ταιριάζει καλύτερα. Ο καλύτερος τρόπος για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές είναι να εξετάσετε το πραγματικό επιτόκιο.

Μόλις αποφασίσετε για μια προσφορά, μπορείτε να υποβάλετε αμέσως αίτηση για το μίνι δάνειο ηλεκτρονικά - είτε από τον φορητό σας υπολογιστή, είτε από το tablet, είτε από το smartphone σας. Για να συνάψετε το δάνειο, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας χρησιμοποιώντας τη διαδικασία Post-Ident ή τη διαδικασία Video-Ident και να ανεβάσετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα ηλεκτρονικά ή να τα υποβάλετε ταχυδρομικά. Στη συνέχεια, η τράπεζα θα ελέγξει τα στοιχεία και τα έγγραφά σας. Εάν όλες οι πληροφορίες είναι σωστές και πληροίτε τις προϋποθέσεις, το μίνι δάνειο θα μεταφερθεί στο λογαριασμό σας εγκαίρως.

Μίνι δάνειο από ιδιώτες

Στη διαδικτυακή μας πύλη σύγκρισης, έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για ένα μίνι δάνειο από ιδιώτες μέσω ορισμένων συνεργατών.Οι συνεργάτες της filancoop που προσφέρουν αυτή τη χρηματοδότηση μεσολαβούν μεταξύ εσάς ως δανειολήπτη και του ιδιώτη δανειστή. Το πλεονέκτημα ενός τέτοιου δανείου είναι ότι έχετε καλές πιθανότητες να λάβετε χρηματοδότηση ακόμη και με μέτρια πιστοληπτική ικανότητα ή κυμαινόμενο εισόδημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, σε αντίθεση με το κλασικό τραπεζικό δάνειο, οι γενικοί όροι είναι πιο ευέλικτοι ή αποτελούν αντικείμενο ατομικής διαπραγμάτευσης.

Συμβουλές για την ηλεκτρονική αίτηση

Για μια ιδιαίτερα γρήγορη διεκπεραίωση της αίτησής σας για δάνειο, σας συνιστούμε να εκτελείτε όλα τα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας αίτησης ηλεκτρονικά. Αυτά τα βήματα είναι απαραίτητα για την ηλεκτρονική επεξεργασία:

Υποβάλετε αίτηση για πίστωση online

Μπορείτε να υποβάλετε απευθείας αίτηση για ένα κατάλληλο μίνι δάνειο online χρησιμοποιώντας τη σύγκριση δανείων μας. Στη συνέχεια, θα λάβετε την αίτηση δανείου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία θα σας ενημερώνει για τα πρόσθετα έγγραφα που χρειάζεται η τράπεζα από εσάς. Όλα τα περαιτέρω βήματα μέχρι τη σύναψη του δανείου μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά.

Νομιμοποίηση μέσω της διαδικασίας Video-Ident

Πολλές από τις συνεργαζόμενες τράπεζες προσφέρουν τη δυνατότητα αναγνώρισης μέσω βίντεο για νομιμοποίηση. Αυτό σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε τον εαυτό σας ακόμη πιο γρήγορα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ψηφιακή συσκευή με λειτουργία κάμερας (φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone) και μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια, ένας υπάλληλος του αντίστοιχου παρόχου Video-Ident θα επαληθεύσει την ταυτότητά σας ευθυγραμμίζοντας την έγκυρη ταυτότητα ή το διαβατήριό σας μπροστά από την κάμερα. Στη συνέχεια, θα λάβετε έναν κωδικό επαλήθευσης στο κινητό σας τηλέφωνο, τον οποίο μπορείτε να εισαγάγετε για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία νομιμοποίησης.

Χρήση αναγνωρισμένης ηλεκτρονικής υπογραφής (QES)

Ανάλογα με τον δανειστή, μπορείτε να υπογράψετε την αίτηση δανείου σας ηλεκτρονικά. Για να παράσχετε την έγκυρη από νομικής άποψης υπογραφή σας, θα λάβετε ένα TAN μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια θα το καταχωρίσετε στον προβλεπόμενο χώρο. Έτσι, το στυλό και το χαρτί αντικαθίστανται με ασφάλεια από το προσωπικό σας TAN. Συνεπώς, μια ψηφιακά υπογεγραμμένη σύμβαση πίστωσης είναι εξίσου ασφαλής και έγκυρη από νομική άποψη με τα έγγραφα που υπογράφονται ιδιοχείρως. Δεν εξοικονομείτε μόνο χρόνο, αλλά αποφεύγετε και την περιττή εκτύπωση σε χαρτί.

Ανεβάστε έγγραφα online

Χάρη στην ψηφιακή διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μπορείτε να υποβάλλετε τα απαιτούμενα έγγραφα για το δάνειό σας ηλεκτρονικά. Οι περισσότερες από τις συνεργαζόμενες τράπεζες μας προσφέρουν αυτή τη λεγόμενη μεταφόρτωση εγγράφων για την ακόμη ταχύτερη επεξεργασία και εκταμίευση των δανείων. Απλώς σαρώστε ή φωτογραφίστε τα έγγραφά σας και μεταφορτώστε τα ως αρχείο.

Συχνές ερωτήσεις Στο μίνι δάνειο

Το μίνι δάνειο από ιδιώτη είναι ένα μίνι δάνειο που δεν χορηγείται από τράπεζα αλλά από ιδιώτη. η filancoop βοηθά επίσης στη διαμεσολάβηση σε αυτή την περίπτωση. Ένα μίνι δάνειο από ιδιώτη προσφέρει στους δανειολήπτες διάφορα Πλεονεκτήματα. Αφενός, οι δανειολήπτες με μέτρια πιστοληπτική ικανότητα έχουν επίσης τη δυνατότητα να λάβουν δάνειο. Αν και οι δανειολήπτες πρέπει επίσης να είναι σε θέση να αποδείξουν μια ορισμένη πιστοληπτική ικανότητα με ένα μίνι δάνειο από έναν ιδιωτικό πάροχο, οι απαιτήσεις δεν είναι συνήθως τόσο αυστηρές όσο με μια τράπεζα. Οι αυτοαπασχολούμενοι έχουν επίσης περισσότερες πιθανότητες να λάβουν χρηματοδότηση μέσω ενός μίνι δανείου από έναν ιδιωτικό πάροχο. Δεδομένου ότι τα επιτόκια μπορούν να διαπραγματεύονται ατομικά με τους ιδιώτες δανειστές, το ιδιωτικό μίνι δάνειο προσφέρει επίσης μια ευέλικτη δομή σύμβασης.

Μερικές φορές προκύπτουν απρόβλεπτες περιστάσεις και θα προτιμούσατε να έχετε το αιτούμενο μίνι δάνειο στον λογαριασμό σας αμέσως. Δεν είναι πάντα δυνατό να λάβετε ένα μίνι δάνειο με άμεση πληρωμή. Εξάλλου, τα έγγραφα και η πιστοληπτική σας ικανότητα πρέπει να ελεγχθούν εκ των προτέρων. Το γεγονός ότι μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση για το μίνι δάνειό σας στην filancoop ηλεκτρονικά και πλήρως ψηφιακά, και ότι μπορείτε ακόμη και να υποβάλλετε τα έγγραφά σας ηλεκτρονικά και να πραγματοποιήσετε τη νομιμοποίηση μέσω βιντεοτηλεφωνίας, σημαίνει ότι μπορείτε να επιταχύνετε σημαντικά την όλη διαδικασία υποβολής αίτησης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι να διασφαλίσετε ότι το μίνι δάνειο μπορεί να μεταφερθεί στο λογαριασμό σας αμέσως μετά τον έλεγχο των στοιχείων σας.

Ανεξάρτητα από το αν είστε μισθωτός, δημόσιος υπάλληλος, φοιτητής, εκπαιδευόμενος, αυτοαπασχολούμενος ή συνταξιούχος - κατ' αρχήν, οποιοσδήποτε πληροί όλες τις προϋποθέσεις για έγκριση μπορεί να υποβάλει αίτηση και να λάβει ένα μίνι δάνειο. Δεδομένου ότι δεν πληρούν όλοι τις προϋποθέσεις, το μίνι δάνειο - όπως και άλλα δάνεια - δεν είναι διαθέσιμο σε όλους. Οι δικαιούχοι του Hartz 4, για παράδειγμα, πιθανόν να δυσκολευτούν να λάβουν έγκριση για ένα μίνι δάνειο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Hartz 4 δεν θεωρείται τακτικό εισόδημα. Για τους χαμηλόμισθους ή τους ελεύθερους επαγγελματίες, από την άλλη πλευρά, ένα μίνι δάνειο μπορεί να είναι ένας τρόπος χρηματοδότησης παρά το ακανόνιστο εισόδημα.

Η νομιμοποίηση μέσω βιντεο-ταυτοποίησης ή μετα-ταυτοποίησης απαιτείται από το νόμο και, ως εκ τούτου, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας υποβολής αίτησης πίστωσης. Αυτό ισχύει και για τη λήψη ενός μίνι δανείου. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να ληφθεί ένα μίνι δάνειο χωρίς νομιμοποίηση. Η νομιμοποίηση χρησιμεύει για την πρόληψη της κατάχρησης δεδομένων. Ένα μίνι δάνειο που χορηγείται εντός της Ελλάδας χωρίς νομιμοποίηση υποδηλώνει έναν αμφιλεγόμενο δανειστή.

Για την αποπληρωμή ενός μίνι δανείου μπορούν να επιλεγούν διαφορετικοί όροι. Δεδομένου ότι το ποσό του δανείου που πρέπει να αποπληρωθεί είναι μάλλον μικρό για ένα μίνι δάνειο, συνήθως μπορεί να επιλεγεί μικρότερη διάρκεια. Ορισμένοι πάροχοι μίνι δανείων προσφέρουν ήδη όρους 90 ημερών, 60 ημερών ή ακόμη και 30 ημερών. Στην filancoop μπορείτε να επιλέξετε διάρκεια 12 Μήνες για το μίνι δάνειό σας. Σημειώστε ότι οι μηνιαίες δόσεις είναι υψηλότερες για μικρότερη διάρκεια.

Άλλοι τύποι πιστώσεων από την filancoop

Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε μισθωτός, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: